perjantai 10.7.2020 Saima, Saimi

Parasta paikallista

Suonenjoki on yrittäjäystävällisin kunta Pohjois-Savossa

Suonenjoen Yrittäjien puheenjohtaja Minna Rossi, Suonenjoen kaupunginjohtaja Juha Piiroinen ja Suonenjoen Käsi- ja Pienteollisuusyhdistyksen puheenjohtaja Antti Kettunen uskovat rakentavan yhteistyön ja konkreettisen tekemisen voimaan. – Tämä on hieno tunnustus, joka innostaa petraamaan juoksuamme myös jatkossa, he iloitsevat.

 

Suonenjoen kaupunki on ottanut voiton Vuoden Yrittäjäystävällisin kunta -kisassa.
Tunnustus Pohjois-Savon yrittäjäystävällisemmälle kunnalle jaettiin tänään iltapäivällä Kuopiossa Maakuntasalissa pidetyssä Yhdessä yrittäjyyden puolesta -kuntaseminaarissa.
Palkinnon jakoivat Savon Yrittäjät ja Pohjois-Savon liitto.
– Tämä on hieno tunnustus pitkäjänteistä yhteistyöstä, jota Suonenjoen kaupunki ja yrittäjät ovat tehneet jo vuosien ajan monella eri sektorilla, Suonenjoen Yrittäjien puheenjohtaja Minna Rossi luonnehtii.
– Vahvuuksiamme ovat molemminpuolinen avoimuus ja tehtyihin päätöksiin sitoutuminen sekä ihan konkreettinen toiminta – asioista ei vaan puhuta, vaan myös tehdään, hän korostaa.
– Kehitysyhtiö SavoGrown perustaminen oli hyvä veto. Kisassa pärjäämiseen vaikutti myös veroäyrin pudottaminen ja se, että pienyritykset ovat kasvaneet ja kehittyneet alueella, Suonenjoen Käsi- ja Pienteollisuusyhdistyksen puheenjohtaja Antti Kettunen arvioi.
Suonenjoen kaupunginjohtaja Juha Piiroisen mukaan kaupungin menestyminen yrittäjäystävällisenä kuntana on osoitus sitoutumisesta asetettuihin tavoitteisiin ja keskinäisestä luottamuksesta asioiden eteenpäin viemisessä.
– Olemme Suonenjoella erittäin kiitollisia ja otettuja tunnustuksesta. Se on upea päätös kuluneen valtuustokauden aikana tehdystä päämäärätietoisesta työstä kaupungin elinvoimaisuuden eteen, hän muotoilee.

Lue lisää torstain lehdestä.

Jätä kommentti

*