perjantai 10.7.2020 Saima, Saimi

Parasta paikallista

Presidentti Sauli Niinistö vierailee virtuaalisesti Suonenjoella

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee virtuaalisesti Suonenjoella ensi viikon perjantaina 12. kesäkuuta.

Presidentti Niinistö tekee etäyhteydellä neljä kuntavierailua ensi viikolla. Vierailukohteina ovat Taipalsaari ja Tampere keskiviikkona 10. kesäkuuta sekä Suonenjoki ja Seinäjoki perjantaina 12. kesäkuuta, Tasavallan presidentin kansliasta tiedotetaan.

Poikkeuksellinen kevät on vaikuttanut suomalaisiin monin tavoin. Presidentti Niinistö tapaa vierailuiden aikana muun muassa kunnan ja kaupunkien johtoa sekä elinkeinoelämän ja korkeakoulujen edustajia.

Keskusteluissa esillä ovat erityisesti erilaisten ja väkimäärältään eri kokoisten kuntien paikalliset kokemukset koronapandemiaan sopeutumisesta, tämän hetken tilanne kunnassa sekä muut ajankohtaiset asiat.

Taipalsaarella presidentti Niinistö tutustuu lisäksi Sarviniemen retkeilyalueeseen. Tampereella hän tapaa Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun muodostaman Tampereen korkeakouluyhteisön johtoa ja opiskelijoita.

Suonenjoella ja Seinäjoella presidentti Niinistö keskustelee paikallisten yritysten edustajien kanssa ja tutustuu heidän toimintaansa.

Vierailuista julkaistaan videokoosteet presidentti.fi-sivuilla jälkikäteen.

Jätä kommentti

*