sunnuntai 21.7.2019 Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna

Parasta paikallista

PeeÄssä sulkee Tervon ABC:n

PeeÄssä on päättänyt lakkauttaa Tervon ABC:n tuottannollisista ja taloudellisista syistä.  Yksikkö työllistää viisi ihmistä. Asiasta on käyty yt-neuvottelu ja henkilöstölle tarjotaan töitä muualla.
Toimialajohtaja Juha Riikola kertoo, että PeeÄssä etsii kuitenkin liiketoiminnalle ostajaa.
ABC Tervon palveluihin kuuluu korjaamo ja sekatavarakauppa.
Käynnissä olevilla yhteistoimintaneuvotteluilla ei ole vaikutusta polttonestemyyntiin tai Tervon Salen toimintaan.
– PeeÄssän lähivuosien suunnitelmissa on rakentaa Tervoon uusi Sale, Riikola kertoo.

Kommentit

 • Anja

  Miettikää vielä .Jos Tervolaiset joutuu menemään muualle rautakauppa , autotarvike ym.ostoksille , helposti ostetaan myös ruokatarvikkeet muualta .ABC on ollut meille tosi tärkeä.Olisiko apua aukioloajan lyhentämisestä? Pääasia , että myymälä säilyisi.

 • Voiko enää vaikuttaa?

  Ei voi olla totta! Vai muka taloudellisista ja tuotannollisista syistä…. Niillähän riittää duunia niin etteivät kerkiä pitää ylityövapaitakaan pois. Tervo menettää nyt ja paljon 🙁

 • ABC Tervossa pysyvästi

  Onpa ikävä uutinen! 🤨 Kyllä ABC pitäis saada Tervossa säilymään!
  Voisko tätä vielä harkita?
  Toivottavasti joku autonkorjaustaitoinenkin ryhtyy tätä vetämään.

 • Vilperi

  Onneksi on K-kauppa Tervossa ja Jaken rauta Karttulassa.

 • Vihastunut

  ABC säilytettävä. Ykkösluokan palvelu. Kaikkea läytyy ..maalit, työkalut,mullat, haravat, kalastusvehkeet ja huolto pelaa .
  Nämä kaikki joutuisimme kaupungista hakemaan.

 • Marko

  Ei voi olla totta, palvelut huononee todella paljon. Onko yhteyttä Karttulan puljuun? Kohta saksitaan vihreet kortit roskiin.

 • Panu Kekäle

  Yrittäjälle mahdollisuus. Toivottavasti löytyy.

 • isoruokaista lasta, kolme autoo ja k-plussakortti

  Kyllä lähtee vihree kortti samantien roskiin! Hy vä ett parannatte kaupunkiin kaikkee ja täältä maalta kylmästi vaan kaikki pois! En tule käyttämään palvelujanne tästä eteenpäin, eikä perheenikään. Kiitos Tervon abc henkilökunnalle erittäin hyvästä palvelusta! Peeässä saa haistaa ….. ai niin ja hyvää joulua johtoporsailke! Syökää hyvin ja ajatelkaa minkälaisen joululahjan Tervon väki sai

 • JarmoES

  Todella huonoa mainosta Peeässälle! Tervon ABC on ollut kokoaan suurempi myymälä, josta on saanut lähes kaiken mitä on tarvinnut. Palvelu on ollut aina ensiluokkaista. Jos huoltoasema lähtee, loppuu kohta Salenkin tarve. Ruokaostokset on tullut hoidettua samalla reissulla ja nimenomaan niinpäin että tärkeämpää asiaa on ollut sinne ABC:n puolelle. Miettikää nyt vielä.

 • Masse waari

  Perusteluihin tuskin uskoo kukaan. Huonoa kilpailua vääristävää kabinetti politiikkaa.
  Paskapäätös.
  😤😲😬🤤

 • Sm

  Vakituisille ja kesäasukkaille suuri menetys. Myynti pienenee varmasti salessa ja polttosainemyynnissä, kun mennään kaupunkiin rautakauppaasioissa, niin muutkin ostokset hankitaan samalla. Kannattaisi harkita uudestaan.

 • Minttu

  Olen loma-tervolainen ja aina paikkakunnalle tultua on ensimmäinen etappi ollut ”selli”, oli asiaa eli ei. Minne minä nyt menen? Todella ikävä ja lyhytnäköinen päätös niin minulle kuin koko pitäjälle ja sen sosiaalisellekin elämälle.

 • Ellupetteri

  Tähän asti motto ollut: mitä ABC:llä ei oo sitä et tarvii! Ja tilaamalla on saanut mitä vaan, paitsi tekohampaita. Mites nyt? Kuopioonko lähdetään huoltoon ja renkaiden vaihtoon ja samalla käydään isoissa kaupoissa? Ei hyvä!!!

 • Jboy

  Uskomatonta! Tervo menettää suuren PALVELUOSAAMISEN!!!
  Mikähän mahtaa olla kaiken takana…?

 • Lilli

  Todella pähkähullu ajatus kuka tämmöistä edes on esittänyt,koko kylä kuivuu kun viedään ainoa paikka jossa saa apua ja palvelua.

 • Laura

  En asu Tervossa, mutta käyn töissä siellä. Jos ABC loppuu, niin jää hyvin iso aukko myös muille firmoille. Nyt on saatu jääkaapista lähtien ABC:n kautta työmaalle tavaraa. Jatkossa jos ABC:tä ei ole, on joko nettikauppaa alettava käyttään tai ajettava kaupunkiin.

  Tervon ABC:n palvelu on ollut todella hyvää, ja myös hyvän mielen tuovaa. Se ei ehkä ole suomen ”kultakaivos” ABC rahallisesti, mutta se varmasti nostaa yleisesti absien mainetta.

  Toivottavasti PeeÄssä vielä asiaa miettisi!

Jätä kommentti

*