Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itse tehtyä leipäjuustoa? - Tarvitset vain maitoa, uunin ja kärsivällisyyttä

Perinteisen herkun valmistamiseen tarvitaan maitoa, ripaus suolaa, juustojuoksutinta ja kärsivällisyyttä.

Oletko joskus ajatellut valmistaa perinteistä leipäjuustoa itse? Se onnistuu hyvin sähköuunissa ja ihan kaupasta saatavasta maidosta. Toki juustosta tulee maukkaampaa, jos saa ostettua pastöroimatonta ja homogenoimatonta maitoa suoraan tilalta. Tilamaidossa on myös jäljellä kaikki rasva.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Paikallislehti Sisä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 3,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Sisa-Savolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi