Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valio Akatemian stipendi naisvoimistelijoiden Luoma-joukkueelle Suonenjoelle

Valio Akatemia on tukenut lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia raha- ja ravitsemusstipendeillä. Stipendin vuodelle 2023 sai 2000 hakijan joukosta 319 kohdetta ja stipendien yhteenlaskettu arvo on noin 130 000 euroa. Pohjois- ja Etelä-Savoon myönnettiin yhteensä 23 stipendiä, kerrotaan tiedotteessa.

Yksi stipendeistä myönnettiin myös Sisä-Savoon Suonenjoelle Suonenjoen Naisvoimistelijoiden Luoma-joukkueelle.

Luoma on Suonenjoen Naisvoimistelijoiden joukkuevoimistelun esivalmennusjoukkue, joka harjoittelee kaudella 2022–2023 joukkueesta riippuen 1–3 kertaa viikossa. Luoma 8-10 joukkue kilpailee 8-10v. sarjassa, ja Luoma E ja Luoma S joukkueen tytöt voivat halutessaan osallistua leikkimielisiin Starakilpailuihin, joissa tutustutaan kilpailukulttuuriin ja kerätään onnistumisen kokemuksia.

Valio Akatemia stipendiä voivat hakea alle 18-vuotiaat yksilöurheilijat, joukkueet ja koululaisryhmät ympäri Suomea. Valio Akatemia tukee liikuntaa ja urheilua monipuolisesti - ei vain kannuksensa ansainneita, kilpailutavoitteet mielessä urheilevia, vaan kaikenlaista muutakin liikunnan iloa.

Stipendiaatteja olivat mukana valitsemassa Valio Akatemia ohjelman kummit: jalkapalloilija Joel Pohjanpalo, hiihtäjä Kerttu Niskanen, estejuoksija ja suunnistaja Topi Raitanen sekä hiihtotubetusryhmä Real Skifi.

Kaikille vuoden 2023 stipendin saaneille on ilmoitettu valinnasta henkilökohtaisesti. Haku vuoden 2024 stipendeihin käynnistyy kesällä 2023.