Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mitä Sisä-Savossa kannattaa ehdottomasti nähdä ja kokea? - Vastaa kyselyyn

Kesä on korvalla ja kotimaan matkailu käynnistyy. Suomi on täynnä upeita matkakohteita ja kiinnostavaa nähtävää. Sellaisia on myös kauniissa Sisä-Savossa.

Kysymys siis kuuluukin: Minne sinä veisit vieraan Suonenjoella, Rautalammilla, Tervossa, Vesannolla tai Karttulassa? Mitä upeita, tunnettuja nähtävyyksiä tai salattuja helmiä meillä on? Mitä ulkopaikkakuntalaisen tai vaikkapa ihan naapurikunnan kävijän pitäisi ehdottomasti täällä nähdä ja kokea? Se voi olla yhtälailla upea luontokohde, erikoinen museo, poikkeuksellinen rakennus, hauska tapahtuma, maukas perinneruoka tai vaikka iloinen toritunnelma aurinkoisena kesä.

Vastaa ja kerro vinkkisi Paikallislehti Sisä-Savon verkkokyselyyn. Koostamme vastauksista ja vinkeistä juttua 9.6. ilmestyvään kesälehteemme. Kyselyyn pääset TÄSTÄ.

Kysely on anonyymi, mutta sen lopussa voit halutessasi jättää yhteystietosi toimittajalle, mikäli olisit halukas esittelemään etenkin jonkun erikoisemman tai vähemmän tunnetun kohteen.