Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Käynti Paikallislehti Sisä-Savon toimitukseen Ainonkadun puolelta

Paikallislehti Sisä-Savon toimitiloissa tehdään perjantaina muutostöitä. Asiakkaille muutokset tulevat näkymään ensi viikon maanantaista lähtien. Asiakaspalvelu siirtyy Iisveden sisäänkäynnin puolelta Ainonkadun puolelle. Jatkossa Iisveden puolelta ei ole sisäänkäyntiä lehden toimitiloihin.

Toimitilojen muutostyöt johtuvat tarpeeseen nähden liian suurista toimitiloista. Neliöitä on ollut tarpeeseen nähden tuplamäärä. Paikallislehti Sisä-Savon asiakaspalvelu on avoinna jatkossa maanantaisin 9-14 ja sisäänkäynti on Ainonkadulta.

– Asiakkaille tämä muutos on oletetusti myös parempi, sillä rakennuksen parkkitilat sijaitsevat myös Ainonkadun puolella, lehden päätoimittaja Anu Laitinen toteaa.

Muutosten myötä lehti toivottaa uuden asiakaspalvelija Minna Ropponen-Korhosen tervetulleeksi toimitukseen.

Hän on monille tuttu Suonenjoen Tokmannin osastovastaavan toimesta. Ropponen-Korhonen on toiminut aiemmin 27-vuotta Tokmannilla ja kaupanalalla yli 30-vuotta.

– Media-ala on itselleni uusi maailma. Vaikka asiakaspalvelua olenkin tehnyt työssäni, niin tässä ollaan aivan erilaisten asioiden äärellä. Tässä näkee, kuinka asiakaspalvelun kirjo voikin olla erilaista, Ropponen-Korhonen kertoo.

– Mielenkiinnolla odotan, minkälainen uusi toimenkuvani tulee olemaan.