”Emme niele purematta nyt tarjottavaa yksiniittistä ratkaisua” – Miten Rautalmmin keskuskeittiön palvelut jaetaan?

Sinikka Korhonen on ihmeissään tukipalvelusopasta. - Jos osa keskuskeittiön toiminnasta menee Servicalle, niin ruoka tuodaan 2-3 kertaa viikossa kylmänä Suonenjoelta tai jopa Kuopiosta asti. Anu Laitinen

Rautalammin keskuskeittiössä kuusi henkilöä valmistaa ja varmistaa ruokahuollon toimivuutta niin hoiva- ja kotipalveluiden kuin kouluruokailunkin osalta. Heille keittiön asiakkaat ovat tärkeitä ja ylpeänä he kertovat toimittavansa itse tehdyt ja lämpimät ruuat niin arkisin kuin pyhinäkin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Sisa-Savolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi