Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omakotitalon pihassa ammuttiin aseella – poliisi tutkii Suonenjoen ampumavälikohtausta vaaran aiheuttamisena

Poliisi tutkii, kuinka moni ihminen oli vaarassa, kun omakotitalon pihassa ammuttiin ampuma-aseella Suonenjoella sunnuntaina.

Aseella ammuttiin talon pihassa Herralantiellä lähellä Suonenjoen keskustaa sunnuntaina noin kello 17.30. Poliisin tietoon ei ole tullut, että kukaan olisi loukkaantunut ampumisessa. Summittainen ampuminen asuinalueella on kuitenkin lähtökohtaisesti aina vaarallista.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun sivullinen oli kuullut alueella laukauksen. Hän oli myös tehnyt näköhavainnon aseesta, minkä jälkeen poliisin mukaan aseella oli ammuttu kerran.

Poliisi on ottanut kiinni kolme ihmistä, joiden osuutta tekoon tutkitaan. Poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan alueella oli ammuttu vain yhdellä aseella.

Poliisi tutkii tapahtumia ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena.

Sunnuntai-iltapäivänä alueella liikkui myös muita sivullisia. Poliisi toivoo heidän ilmoittavan havainnoistaan poliisille.

Sunnuntaina poliisi ilmoitti yhteystiedoksi hätänumeron ja puhelinkeskuksen numeron, mutta kiireettömiä vihjeitä ei tule soittaa hätänumeroon. Poliisin keskuksenkaan kautta ei yleensä saa puhelua yhdistymään minnekään.

Tietonsa saa jätettyä poliisille vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi