Passipaikka | Luotettavat uutissisällöt kiinnostavat – Sisä-Savo tavoittaa alueensa lukijat

Viime viikolla julkaistiin Kansallisen Mediatutkimuksen (KTM 2021) tulokset. Mittausten mukaan 96 prosenttia 15 vuotta täyttäneistä lukee sanomalehtiä. Digitaalisia sanomalehtisisältöjä lukee puolestaan 86 prosenttia suomalaisista. Digitaalisten aineistojen osuus korostuu nuorten aikuisten ikäryhmässä. Painettua sanomalehteä luetaan eniten yli 65-vuotiaiden keskuudessa. Heistä neljä viidestä lukee sanomalehden painettuna.

Paikallislehti Sisä-Savoa luetaan ahkerasti sen levikkialueilla. Vesannolla lehden peittoprosentti on reilu 80 prosenttia. Suonenjoella ja Rautalammilla lehden parissa vietetään aikaa seuraavaksi eniten, sillä molemmilla paikkakunnilla lehden peittoprosentti on yli 73 prosenttia. Tervossa peittoprosentti on lähes 60 prosenttia. Karttulan lukijamäärät ovat laskeneet kuntaliitosten myötä, mutta tilattava paikallislehti kiinnostaa rajaseudun asukkaita. Lukijapeitto Karttulassa on 20 prosentin luokkaa.

Paikallislehti Sisä-Savoa luetaan enimmäkseen painettuna, mutta digitaalisten palvelujen osuus on ollut kasvussa. Kehitämme jatkuvasti digipalvelujamme ja digilukuoikeudet kuuluvat lehden tilaushintaan.

”Suomalaiset ovat jälleen todistetusti osoittaneet olevansa kiinnostuneita journalismin periaatteiden mukaan toimitetuista, luotettavista uutis- ja ajankohtaissisällöistä. Tämä on hieno asia meille kaikille sekä yhteiskunnallisesti että paikallisesti”, kommentoi Uutismedian liiton markkinointi- ja tutkimusjohtaja Sirpa Kirjonen liiton omassa tiedotteessa viime viikolla.

Paikallislehti Sisä-Savo noudattaa journalismin periaatteita sekä hyvää lehtimiestapaa tekemissään jutuissa. Erotamme uutissisällöt kaupallisista aineistoista selkeästi ja lukija voi näin ollen luottaa tiedon objektiivisuuteen sekä luotettavuuteen.

Journalistisesti toteutettu tilattava paikallislehti tavoittaa alueensa lukijat hyvin ja on luettu media.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä