Tarina on tärkeä kaikessa, se antaa tarttumapintaa – kun keittiöön kantautuu salista puheensorinaa ja astioiden kilinää, keittiömestari on onnellinen

Keittiömestari Hulkkonen tykkää tehdä itse alusta asti mahdollisemman paljon asioita, joten viimeiset kolme, neljä tuntia ennen ravintolan avaamista kädet käyvät ihan kunnolla keittiössä. Päivi Halonen

Kesäviikonloppuina Rautalammilla on voinut herkutella paikallisilla sesonkituotteilla, jotka on valmistanut keittiömestari Jori Hulkkonen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Sisa-Savolehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi