Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paikallislehden sisältö uudistuu: tutuksi tulevia palstoja, kasvoja ja mukaansa tempaavia tarinoita

Paikallislehti Sisä-Savon sisältö uudistuu tänään 15. syyskuuta.

Kysyimme lukijoilta nettikyselyllä tammikuussa, millaisia juttuja paikallislehdestä luetaan ja millaisia juttuja siinä saisi olla. Myös postitse oli mahdollista vastata.

Saimme runsaasti arvokasta palautetta, ideoita ja vinkkejä, jota olemme hyödyntäneet sisällön kehittämis- sekä suunnittelutyössä.

Uudistunut lehti sisältää toistuvia palstoja, kuten Kymmenen kysymystä, Lemmikkini ja Jatka lausetta, joita olemme jo testanneet ja saaneet niistä positiivista, kannustavaa palautetta.

Vanhoista tutuista ja hyviksi havaituista palstoista jatkavat Kyläkuulumisia ja Menneitä muistellen -palstat.

Palsta vanhojen aikojen muistelua varten on muodostunut lukijoiden toiveesta. Lemmikkini-palsta on vastaus toiveeseen eläintenystäviltä, joita löytyy paljon lukijoistamme.

Kärryillä, mitä kylillä tapahtuu.

Oman kylän, kunnan ja kaupungin lehti on yhtä kuin kasvot, tunne, tieto, tarina ja tunnelma sekä miljöö.

Kyselyt eli gallupit kasvokuvineen tulevat entistä vahvemmin mukaan Paikallislehti Sisä-Savon sisällön tuotantoon. Moni palautekyselyymme vastanneista kertoi lukevansa henkilöjuttuja erityisellä mielenkiinnolla.

Myös entisten ja edelleen täällä vaikuttavien, maailmalla menestyneiden sisäsavolaisten kuulumiset kiinnostavat, ja tähän toiveeseen vastaamme Mitä hänelle kuuluu -palstallamme.

Tänään saamme lukea kirjailija Kari Hotakaisen tuoreimpia kuulumisia. Menestyskirjailija on tänään lehtemme päivän kasvo.

Henkilöt, tarinat ja tunnelmat pääsevät näyttävästi esille lehtemme aukeamalla Tarinoita Suonenjoelta, Rautalammilta, Tervosta tai Karttulasta -sivuilla.

Jatka lausetta -palstalle aluksi osallistuvat lehtemme päätoimittaja ja toimittaja sekä säännöllisesti lehteemme kirjoittavat avustajat.

Tavoitteenamme on päästä entistäkin lähemmäksi lukijaa ja lisätä vuorovaikutusta.

Olemme jo tähänkin mennessä kysyneet lukijoiltamme mielipidettä ja kommentteja eri aihepiireihin liittyen sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa, ja hyödyntäneet vastauksia lehtijutuissamme.

Lemmikkini-, Kyläkuulumisia ja Menneitä muistellen ovat palstoja, joihin lukijat voivat lähettää omia tekstejään ja kuviaan.

Paikallislehden tekeminen on myös vahvaa uutistyötä. Teemme töitä sen eteen, että lukijat saavat ajantasaista ja hyödyllistä tietoa paikallisesta päätöksenteosta sen eri vaiheissa.

Haluamme paikallislehtenä olla kärryillä eli perillä siitä, mitä kylillä, harrastuspaikoilla, kerhoissa ja kentillä tapahtuu.

Haluamme palvella lukijoita kertomalla heille, mistä kylillä puhutaan ja kohistaan, mikä mietityttää ja askarruttaa, ja mikä on meininki.

Lukijan ääni kuuluu paikallislehdessä. Paikallislehti haluaa elää mukana lukijoidensa arjessa ja juhlassa sekä mennä yhdessä eteenpäin.