Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ehdokkaalta | Turvaa ja terveyttä joka pitäjään!

Ihmisen pääsy terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen pariin pitää olla sujuvaa ja tarpeen mukaista tasapuolisesti koko maakunnassa. Palo- ja pelastustoimen riittävän nopea apu pitää turvata koko maakunnassa; se on asumisen ja yritystoiminnan perusta. Digipalvelut täydentävät palveluja monipuolisesti, mutta tarvittaessa on päästävä myös nopeasti oikean lääkärin vastaanotolle. Sairasloma on harvoin ainoa toimiva hoito.

Työntekijöiden työhyvinvoinnista ja ammattitaidosta pitää huolehtia kaikin keinon osaavan työvoiman saamiseksi. Työntekijällä pitää olla mahdollisuus hoitaa työnsä hyvin ja ilman häirintää normaalin työajan puitteissa. Järjestelmien valintaa ja käyttöä pitää ohjata työntekijöiden käyttäjäkokemus eikä raportoinnin helppous hallinnolle. Raportointiin kuluva työ pitää olla selkeää, vaivatonta ja nopeaa, jotta pystytään maksimoimaan ihmisten asioiden hoitoon kuluva aika.

Yritykset ja yhdistykset on pidettävä mukana uudistuksessa. Terveydenhuollon, sosiaalipalveluiden ja palo- ja pelastustoimen alalla toimivat yritykset ja yhdistykset täytyy pitää mukana palvelujen tuottamisessa järkevän kilpailutuksen kautta, mikä antaa mahdollisuuksia myös paikallisille toimijoille ja turvaa paremmin jatkossakin palveluiden saatavuuden koko maakunnassa.

Suonenjoki, Keskusta

Aluevaaliehdokas