Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Passipaikka Enää liikkuminen ei ole ainakaan tarjonnasta kiinni

Kirpeän raikas syysilma kauniine väreineen saa ihmiset liikkumaan luonnossa ja lenkkipoluilla työpäivän jälkeen sekä vapaapäivinä.

Lisäksi alkaneet harrastukset liikuttavat eri ikäisiä monipuolisesti myös Sisä-Savon alueen kunnissa. Lapsiperheen vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus laittaa tuulipuku päälle ja lenkkitossut jalkaan, ottaa omaa aikaa ja kohottaa kuntoa maastossa sillä aikaa, kun lapset ovat omissa harrastusryhmissään. Ainakaan hyvällä säällä autossa istuminen ja odottaminen ei houkuta.

Suonenjoen taajamassa liikuntamahdollisuuksien tarjotin laajenee, kun Lintharjun liikuntakeskuksen viereen ja Kaatron koulun yhteyteen valmistuu lähiliikuntapaikka vielä syksyn aikana.

Positiivista suunnittelussa on se, että koulun henkilökunnalta tulleen toivelistan kommentteihin on vastattu esimerkiksi palloilualueilla ja pelikentillä. Lapset ovat luotuja liikkumaan ja tarvitsevat innostavia paikkoja pallopeleille, pomppimiselle, tasapainoilulle, hypyille ja juoksuspurteille sekä kiipeilylle, jotta into liikkumiseen ei lopahtaisi vuosien aikana.

Jos kynnys kuntosalille lähtemiselle on aikuisella korkealla, yleensä helppokäyttöisiksi tehdyt ulkokuntoiluvälineet mahdollistavat lihaskuntoharjoittelun matalalla kynnyksellä.

Enää liikkuminen ei ole ainakaan tarjonnasta ja mahdollisuuksista kiinni. Suonenjoelle on nyt muodostunut liikuntakeidas keskustaan. Uimahalli on uusi, maastopyöräreitit, hiihtoladut ja juoksumaastot sekä sienipolku vieressä ja jäähallikin samalla suunnalla. Jos yksin ei huvita lähteä liikkeelle, aina voi kysyä kaveria mukaan. Liikuntamerkinnät kalenterissa rytmittävät arkea ja palkitsevat monella tapaa.

Liikuntamerkinnät kalenterissa palkitsevat monella tapaa.