Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ehdokkaalta | Paljonko esimerkiksi monitoimihallista saataisiin veroa, jos se olisi yksityinen?

Timo Sorsa

Kauppalehdessä oli 11.5 artikkeli Soten vaikutuksista. Siinä kerrottiin paikkakunnista, joihin tulee paljon tuulivoimaloita.

Ne ovat niin arvokkaita, että kiinteistöverolla voidaan maksaa kunnan lähes kaikki kulut. Ei tarvita kunnallisveroa. Esimerkkinä Pyhäjoki, joka on rannikolla, tuulisella alueella.

Voisiko joku enemmän laskutaitoinen ja verotusta tunteva laskea, paljonko Suonenjoelle tarvittaisiin kiinteistöinvestointeja, jotta veroäyri saataisiin nollaan?

Paljonko esimerkiksi monitoimihallista saataisiin veroa, jos se olisi yksityinen?

Ehdokkaalta on palsta, jossa kuntavaaliehdokkaat voivat esittää mielipiteitään. Julkaisemme yhden kirjoituksen kultakin ehdokkaalta saapumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat Sisä-Savon alueen kuntavaaliehdokkaat. Jos tilaa riittää, voimme julkaista useamman kirjoituksen. Merkkimäärä saa olla korkeintaan 2 500. Toimitus voi tarvittaessa lyhentää ja muokata tekstiä. Julkaisemme Ehdokkaalta-kirjoituksia 3. kesäkuuta saakka.