Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Passipaikka Mitä haluaisit kysyä kuntavaalipanelisteilta?

Kuntavaalit lähestyvät, samoin Paikallislehti Sisä-Savon yhteistyössä Sisä-Savon kansalaisopiston kanssa järjestämä kuntavaalipaneeli. Tenttaamme Suonenjoen kuntavaaliehdokkaita torstaina 20. toukokuuta ajan hengen mukaisesti ja koronariskejä ajatellen turvallisesti nettiyhteyksiä hyödyntäen Teamsissa.

Mukana panelistina on edustaja jokaisesta kuntavaaleissa Suonenjoella ehdolla olevasta puolueesta.

Teams-vaalipaneelissa annamme aikaa myös kuntalaisten esittämille kysymyksille. Jos et pääse osallistumaan vaalipaneeliin verkossa, voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen sähköpostilla uutiset@sisa-savolehti.fi tai soittamalla meille toimitukseen ja vinkata, mitä voisimme kysyä yleisökysymyksenä kuntavaaliehdokkailta. Kysymyksiä on mahdollista lähettää torstaihin puoleen päivään saakka.

Vaalipaneelimme alkaa kello 18 ja kestää aina kello 19.30 saakka. Linkki vaalipaneeliin löytyy Suonenjoen kaupungin nettisivuilta suonenjoki.fi, etusivulta Ajankohtaista-otsikon alta.

Teemme vaalipaneeli illan annista jutun verkkosivuillemme sisa-savolehti.fi ja seuraavaan printtilehteemme.

Perinteisesti vaalipaneelit on järjestetty suurissa saleissa nykytermillä ilmaistuna livenä. Nyt kokeilemme uutta tapaa, jolla tarjoamme kaupungin asukkaille tilaisuuden kuulla ehdokkaiden näkemyksiä ja mietteitä ajankohtaisista asioista ja mahdollisuuden myös kysymyksille.

Positiivista uudessa tavassa on esimerkiksi se, että pitkien taipaleiden takaa ei tarvitse lähteä ajamaan paneelipaikalle, vaan tilaisuutta voi seurata vaikka omalta kesäterassilta tai kotisohvalta. Toivomme aktiivista osallistumista ja rakentavaa sekä kehittävää keskustelua eri teemoista.

Kysymyksiä on mahdollista lähettää torstaihin puoleen päivään saakka.