Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ehdokkaalta | Pidetään Tervossa huolta kunnasta, kunta pitää huolta meistä

Kunnissa päätetään toimivan arjen asioista, eli tärkeimmät hyvän ja turvallisen arjen palvelut ja tuki ovat kunnissa. Pidetään siis niistä huolta.

Kunnat uudistuvat, sosiaali- ja terveysuudistuksen toteutuessa kuntien rooli muuttuu. SDP haluaa olla rakentamassa kuntia, jotka ovat sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestäviä. Tavoittelemme kuntia, jotka ovat taloudellisesti vakaita, eheitä ja turvallisia yhteisöjä, jotka huolehtivat ympäristöstään.

Tervossa haluan edistää kevyen liikenteen väylän rakentamista Sininen Tie:lle Riillammen / Pohjalammen kohdalle. Uuden koulurakennuksen rakentamista tai entisen täysuudistamista yhteiseksi koulu- / monikokoustilaksi. Ja samassa yhdeydessä entisen kansakoulun / alakoulun tontin varustamista kaiken ikäisten kuntalaisten virkistysalueeksi.

Tonttitarjonnassa voisi ottaa huomioon jo olemassa olevia vapaita tonttipaikkoja. Vanhusneuvoston mukaanottoa ikäihmisten palveluiden suunnittelussa voisi tehostaa.

Kun huolehdimme kunnassamme hyvistä palveluista on täällä hyvä asua ja elää.

Kirjoittaja on kuntavaaliehdokas, SDP.

Ehdokkaalta on palsta, jossa kuntavaaliehdokkaat voivat esittää mielipiteitään. Julkaisemme yhden kirjoituksen kultakin ehdokkaalta saapumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat Sisä-Savon alueen kuntavaaliehdokkaat. Jos tilaa riittää, voimme julkaista useamman kirjoituksen. Merkkimäärä saa olla korkeintaan 2 500. Toimitus voi tarvittaessa lyhentää ja muokata tekstiä. Julkaisemme Ehdokkaalta-kirjoituksia 3. kesäkuuta saakka.