Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Passipaikka Maija Meikäläinen liihottaa vieraana juhlasta toiseen

Vuosi takaperin pandemia linkosi ihmiset erilleen omiin koloihinsa. Tilanne on edelleen sama, mutta koloihin on kaiveltu ikkunoita, joiden kautta pääsee kurkistamaan monenlaisia tapahtumia.

Maksamalla lipun hinnan voi seurata konsertteja ja teatteriesityksiä reaaliajassa vaikka villasukat jalassa irtokarkkipussin kanssa kotisohvalta. Vaihtoehtoisesti voi pukeutua tilaisuuden pukukoodin mukaan ja piipahtaa väliajalla kyökin puolella nautiskelemassa pullakahvit.

Rahattakin pääsee mukaan moneen mukavaan. On kirjojen julkistustilaisuuksia, jumalanpalveluksia ja kunnanvaltuuston kokouksia. On luentoja hyvinvoinnista ja lievitystä henkiseen pahoinvointiin.

Nämä kaikelle kansalle avoimet livelähetykset yleensä myös tallennetaan ja niitä voi katsella pari viikkoa tilaisuuden jälkeen. Kahden viikon aikaikkuna tallenteiden julkisuuteen pohjautuu digipalvelulakiin ja saavutettavuusvaatimukseen. Jos tallenne on nähtävillä pidempään kuin 14 vuorokautta, se tulee tekstittää. Tekstittäminen ei ole yleisellä tasolla vielä yhtä sujuvaa kuin tilaisuuden tallentaminen.

Joskus livelähetysten ääni ja kuva kulkevat eri rytmeissä ja viive voi olla useita minuutteja. Se on pikku vika tässä ilossa, mutta hyvä tiedostaa, jos tuntuu, etteivät jutut käy yksiin.

Tuore, ilmainen iltapukujuhla löytyy Savon Yrittäjien sivulta. Savon Maakunnallista Yrittäjäjuhlaa vietettiin lauantaina Kuopion Musiikkikeskuksella kaupungin orkesterin vaskikvintetin soiton kera.

Etäyhteydellä käytiin tapaamassa muun muassa Tervon ja Vesannon Yrittäjäyhdistyksen hallitusta sekä piipahdettiin Rautalammilla jututtamassa pilkkipäivää viettäneitä yrittäjiä.

Joskus livelähetysten ääni ja kuva kulkevat eri rytmeissä.