Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Passipaikka Rakentamisen äänet kertovat elinvoimasta

Sisä-Savossa eletään julkisessa rakentamisessa aktiivista aikaa. Suonenjoelle valmistuu pian monitoimihalli ja Rautalammilla uuden luontopainotteisen päiväkodin rakentaminen etenee hyvää vauhtia.

Vesannolla työn alla on hirsikoulu ja lisäksi Tervossa punnitaan uuden koulun rakentamista. Kunta on yhtä kuin toimivat peruspalvelut ja uuden rakentaminen on merkki siitä, että Sisä-Savon kunnissa uskotaan tulevaisuuteen. Liike työmaalla ja rakentamisen äänet viestivät elinvoimasta ja tekemisen meiningistä.

Monipaikkaisuus on ottanut jalansijaa myös meillä. Moni kaupunkilainen viihtyy, viettää vapaa-aikaa ja työskentelee etänä maaseudulla. Kotoilu, sisustaminen ja pihatyöt puutarhoineen ovat suosiossa. Yhä useampi miettii myös muuttoa maalle. Sisä-Savossa on tarjolla tontteja oman tuvan rakentamisesta ja jopa rantamaisemista haaveileville, esimerkkinä Allaan alue Tervossa tai Rautalammin tontit.

Tähän mahdollisuuksien saumaan on iskettävä. Markkinointi ja tarjonnan aktiivinen esille tuominen ovat kaiken perusta uusien kuntalaisten kartuttamisessa. Suomessa upeaa luontoa ja vesistöjä riittää joka puolella, jopa kaupunkien ytimissä. Siksi on erotuttava massasta, omintakeisella, persoonallisella tyylillä. Myös erilaisten tempausten avulla on mahdollista saada näkyvyyttä ja lisätä alueen kiinnostavuutta. Kekseliäisyydestä mainio esimerkki ovat Sisä-Savon alueelle tarjottavat etätyölomat.

Tänä päivänä yhteistyö on entistäkin tärkeämmässä asemassa. Yhdessä olemme enemmän ja entistä vahvempia. Kaikkien etu on, että Sisä-Savo on aktiivinen, virkeä ja kiinnostava sekä innostava alue. Edelläkävijät ja näkijät ovat usein myös rohkeita tien avaajia.

Kekseliäisyydestä mainio esimerkki ovat Sisä-Savon alueelle tarjottavat etätyölomat.