Passipaikka: Uudistuminen on tarpeellista ja virkistävää

Päivi Taskinen-Kekki

Päivi Taskinen-Kekki

Elämä ja siihen olennaisena osana liittyvä työelämä pitävät sisällään suunnitelmia, muutoksia ja tekoja, joiden johtotähtenä on ajatus eteenpäin menemisestä ja kehittymisestä.

Paikallislehti Sisä-Savossa aloitettiin sisällön kehittämistyö vuoden alusta. Kysyimme lukijoilta, mikä lehden sisällöstä on mieleistä ja mitä lukijat haluaisivat kotiseutunsa lehdestä lukea.

Otimme kiitollisina vastaan arvokkaan, runsaan ja hyödyllisen palautteen, jonka pohjalta aloimme kehittää sisältöä. Pian jo teimme ensimmäisiä palstakokeiluja, ja jatkoimme kehitystyötä.

Uudistunut lehti oli alunperin tarkoitus esitellä jo keväällä, mutta koronapandemia muutti suunnitelmia ja siirsi ajankohdan syksyyn ja tähän päivään.

Lukijat kaipaavat lehdeltään tietoa, mutta myös tarinoita. Ihmiset ja heidän mietteensä sekä kuulumisensa ovat kiinnostaneet kautta aikain. Paikallinen uutinen on ja pysyy paikallislehden voimakkaana vetonaulana. Sen rinnalla henkilökuvat ja tarinat elävät vahvana.

Paikallislehti Sisä-Savo uudistuu tänään tuplana, sillä sisällön lisäksi myös lehden verkkopalvelu uudistuu. Uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan entistä runsaamman ja ajantasaisemman tarjonnan myös verkossa. Näköislehtemme uudistui jo viime keväänä, ja lehteä voi kätevästi lukea myös puhelimelta tai tablettitietokoneelta.

Lehti on tehty lukijoita varten, ja sen uudistukset palvelunäkökulmasta. Lehden tekijöille uudistuminen on virkistävä muutos. On mielenkiintoista tehdä uusia palstoja ja kehittävää tuottaa entistä enemmän sisältöä verkkoon. Teemme tätä työtä sydämellä teitä varten. On innostavaa olla paikallislehden tekijä näinä muutoksen aikoina.

On innostavaa olla paikallislehden tekijä näinä muutoksen aikoina.

Kommentoi