sunnuntai 21.7.2019 Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna

Parasta paikallista

Huutokauppakeisari tulee Rautalammille

Keskiviikkona 15. kesäkuuta ravintola Nuapurissa meklaroi Suomen tunnetuin huutokauppias Aki Palsanmäki. Huutokauppakeisari kopsauttelee nuijallaan kauppoja uimahyppytornin rakentamisrahastoon.

Hyväntekeväisyyshuutokaupan järjestäjä Anssi Heikkinen kertoo uimahyppytornin olevan oikeastaan henkilökohtainen mission.
– Minusta Rautalammilla kuuluu olla uimahyppytorni. Sellainen on ollut, mutta se purettiin 80-90-lukujen vaihteessa. Muistan itsekin tornin, mutta en kyllä koskaan ehtinyt hyppimään sinne. Olin niin pieni, Heikkinen kertoo.
– Mutta kävin nuorena Suonenjoella Kaatron lammella hyppimässä. Siellä vietettiin koko päivä ja oli hauskaa ja mukavaa. Haluan suoda sen saman ilon rautalampilaisille nuorille.

Huutokauppaan on saatu lahjoituksina muun muassa ruokalahjakortteja, fanituotteita, palveluja, trimmeri-raivaussaha, polkupyöriä, antiikkisia esineitä ja tauluja. Kaikki huutokaupasta tuleva raha lahjoitetaan uimahyppytornin rakentamiseen lyhentämättömänä eli tuotto jää Rautalammille.
– Huudettavat kohteet esitellään hyväntekeväisyyshuutokaupan facebook-sivulla, mutta en ole vielä ehtinyt kuvaamaan kaikkea sinne. Erityisesti viime päivinä on tullut paljon lahjoituksia. Ja hyvää tavaraa, kiittelee Heikkinen.
Huutokauppa-alueena toimii ensi viikon lopulla järjestettävän Nuapuri-Popin festarialue.
– Alueella on telttakatoksia ja osa terassista on katettu. Ja rakennetaan kelin niin vaatiessa lisää sadesuojaa. Olen luottavainen, että telkkarista tuttu Palsanmäen pariskunta houkuttelee yleisöä paikalle, toteaa Heikkinen.

Hyväntekeväisyyshuutokauppa ravintola Nuapurissa 15. kesäkuuta kello 18. Näyttötunti kello 17 alkaen.

Jätä kommentti

*