sunnuntai 21.7.2019 Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna

Parasta paikallista

Hallinto-oikeus hylkäsi Kutvosen kiinteistön vaihtamisesta tehdyn valituksen

Hallinto-oikeus ei tutki Suonenjoen kaupunginvaltuutettujen Olavi Huttusen (sd.) ja Jouko Hännisen (sd.) Kutvosen tehdaskiinteistön vaihtokirjasta tekemää valitusta siltä osin kuin siinä on vedottu päätöksen epätarkoituksenmukaisuuteen.
Muilta osin hallinto-oikeus hylkää valituksen.
Valitus koski Suonenjoen kaupungin ja Pentti Rossin Suonenjoen Teollisuuskiinteistöt Oy:n välistä kiinteistöjen vaihtokirjaa.
Selkeyttävä
päätös
– Päätös oli asioita selkeyttävä ja oikean suuntainen, Suonenjoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pentti Huuskonen (vas.) toteaa.
Huuskonen painottaa, että tontti on ollut täysin vajaakäytössä.
– Nyt sitä voi ryhtyä hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla. On erittäin tärkeää päästä viemään keskusta-alueen kokonaisvaltaista kehittämistä eteenpäin, hän sanoo.
– Hallinto-oikeuden ratkaisu edesauttaa tehtaan viereisellä, entisen yläasteen alueella nyt markkinoinnissa olevan toisen ja sitä seuraavien kerrostalohankkeiden etenemistä.
Vajaa hehtaari
tonttimaata
Myös Kutvosen huonekalutehtaan tontille Herralantien varteen on suunniteltu asuinrakentamista.
Kaupunki saa vaihdossa vajaan hehtaarin tonttimaata. Vanhan tehdaskiinteistön pinta-ala on noin 900 neliötä.
Vaihtokirjan mukaan Suonenjoen Teollisuuskiinteistöt Oy saa reilun 7 400 neliön suuruisen määräalan Suonenjoen Kauppiaankadulta ja kaksi metsätilaa, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 52 hehtaaria.
Lisäksi Suonenjoen kaupunki maksaa vaihdossa välirahaa 200 000 euroa.

Kommentit

  • Jouko Hänninen

    Kun Huuskonen ja Paukkunen haluavat selkeyttä alueen kaavoitukseen voivat he maksaa kutvosen tontista muodostuvan yli hinnan kuusisataatuhatta euroa omista rahoistaan , tontin oikea hintahan on korkeintaan kahteksankymmentä tuhatta euroa.aivan järjetön hinta tuosta ongelmajäte kasasta

Jätä kommentti

*