Kunta pyrkii turvaamaan pesulatoiminnan jatkumisen Rautalammilla – uutta yrittäjää etsitään 5.6.2023 18:35
Maitomaalla toteutetiin pelastusharjoitus – Kriisitilanteen harjoittelu antaa eväitä tositilanteeseen 5.6.2023 18:00
Ennakkoluulot leimaavat kouluruokaa – Kotona olisi hyvä keskustella ruokailun merkityksestä 30.1.2023 19:00
Servican vastine ikäihmisten ruokapalveluista kertovaan artikkeliin koskien Pielaveden tuotantokeittiöstä Vesannolle toimitettavien aterioiden laatua 30.1.2023 18:00
Suonenjoella kaksi keittiötä yhdistyi hyvinvointialueen myötä – henkilöstöä saatu rekrytoitua lisää 30.1.2023 17:36
Ruokapalvelun valmisateriat herättivät närää savolaiskunnassa – tilanteen kerrotaan korjaantuneen kahdessa päivässä 12.1.2023 10:06 | Päivitetty 12.1.2023 10:38
MTK: Jäsentilojen tulevaisuus täynnä huolta – Sisä-Savossa vilja-aloja korvattaneen typpeä sitovilla kasveilla 21.11.2022 14:40
Ruisleipä valmistuu vanhasta juuresta – Iisveden koululaiset leipoivat leipää, jossa oli muisto mummolasta 11.10.2022 10:00 | Päivitetty 13.10.2022 12:12
Vanhamäen Luomymyymälä sulkee ovensa lopullisesti - Tulevaisuudessa keskitytään ennen kaikkea lastensuojelun toimintaan 19.9.2022 13:45
Kesän satonäkymät ovat pääosin hyvät – Pohjois-Savossa odotettavissa jopa erinomainen viljavuosi 12.7.2022 17:11 | Päivitetty 12.7.2022 18:15
Onnistunut täytekakku ei synny hätäisellä aikataululla - Nappaa asiantuntijan vinkit kesän juhliin 5.6.2022 10:00
Pitopalvelukokin bravuuri on tohrapottu – Mestarinkulman Arto Ylösestä Vuoden Yrittäjä Suonenjoella 29.11.2021 20:00
Oppilaskunta kehittää kouluruokaa: Neljä uutta ja erilaista muikkuruokaa maisteltavina – mikä maistuisi koululaisille? 30.9.2021 8:45
Arjen turvallisuusasiat ovat hyvin yksinkertaisia – Liukastumiset, kompastumiset ja liedelle unohtunut ruoka ovat yleisimpiä arjen vahinkoja 24.9.2021 7:30
Rullaati rullaa -niminen luomus voitti Vesanto150-juhlaleivoskilpailun – Tuomaristoa miellytti leivoksen muodon lisäksi maku, koristelu ja herukat. 31.5.2021 15:40
Vesannon 150-juhlavuoden leivoskilpailuun kertyi kahdeksan leivosta – Kuusi leivosta on valittu ensi lauantain finaaliin 23.5.2021 16:05 | Päivitetty 23.5.2021 16:25
Satoa-ruokafestivaali juhlii pohjoissavolaista lähiruokaa ja luonnon antimia elokuussa – Kesäkuinen Goes Wild -tapahtuma on peruttu 26.4.2021 20:18